Telefon comenzi 0374 xx 9866 0374 xx yumm sau COMANDĂ ONLINE
Livrare in
Falticeni
*vezi aria de livrare
disponibila
RSS

Blog

Care sunt beneficiile salatei?
După o săptămână în care te-ai bucurat de bunătăți precum pizza, shaorma, sau burgeri, o salată poate fi binevenită. Specialiștii afirmă că consumul de salată este unul din cele mai bune și mai simple obiceiuri alimentare pe care le poți adopta pentru a-ți îmbunătăți regimul alimentar. Anotimpul cald este perfect pentru a-ți deschide pofta pentru salate, varietatea de ingrediente proaspete este mare, iar opțiunile sunt nenumărate.
Top 8 cele mai ciudate toppping-uri de pizza
Pizza este adorată de toată lumea pentru simplitatea și versatilitatea ce o aduce ca și preparat culinar.
Lăsați-vă ispitiți de aromele surprinzătoare și gustoase de la Popeye pizza&kebab
La Popeye pizza&kebab, avem o echipă profesionistă, pentru a vă satisface cel mai bine comenzile de pizza, kebab, salate, burger și nu numai. Produse preparate zilnic de către bucătarul nostru, utilizând o metodă tradițională cu ingrediente atent alese pentru calitatea lor și depozitate în conformitate cu standardele de conservare. Mult mai bună decât la un restaurant, pizza de la Popeye este aroma unei adevărate pizza gătită de bucătar, dar servită acasă. Vă invităm să descoperiți acest nou concept Popeye pizza&kebab care este deja foarte popular în Fălticeni.
Ce se întâmplă cu organismul tău dacă mănânci salată în mod regulat?
Specialiștii în nutriție ne recomandă să consumăm în mod constant cât mai multe tipuri de salate. Tu cât de des incluzi în alimentația ta verdețuri proaspete? Știi ce efecte benefice are consumul de salată asupra organismului tău? Descoperă, în rândurile ce urmează, principalele avantaje pe care ni le aduce acest obicei:
Află și tu cum poți să slăbești fără efort fizic
Nu orice persoană este adepta sportului, în cele mai multe dintre cazuri motivul fiind lipsa timpului sau prioritizarea altor activități. Totuși, faptul că nu depunem efort fizic în adevăratul sens al cuvântului nu înseamnă și că trebuie să ne resemnăm cu o siluetă robustă sau să acceptăm surplusul de kilograme nedorite. Întrucât știm că majoritatea persoanelor din ziua de astăzi sunt sedentare, iar lupta cu kilogramele în plus devine o problemă reală a secolului în care trăim, venim în întâmpinarea ta cu o serie de sfaturi utile, în așa fel încât să pierzi în greutate, chiar dacă nu faci sport. Iată după ce trucuri te poți ghida pentru o siluetă de individiat:
Popeye pizza&kebab, campioană de pizza în Fălticeni
Oriunde ne-am afla, numele nostru, onoarea noastră, istoria și valorile noastre le oferim pe masă. Apărăm cu mândrie ceea ce oferim, și știm că atunci când te naști Popeye, înțelegi rapid că viața este o provocare! Și că cele mai bune provocări încep de foarte multe ori chiar în bucătărie. A fi Popeye  înseamnă să iubești viața cu tot ce are ea de oferit, de la cele mai fericite, până la cele mai dificile momente. Pentru noi, este întotdeauna o plăcere să vă pregătim mâncarea preferată.
Iată care sunt cele mai vehiculate mituri despre pizza
Pizza este și, cu siguranță, va rămâne unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din întreaga lume. De altfel, ce poate să nu ne atragă la acest deliciu culinar? Deși cei mai mulți dintre noi am încercat numeroase sortimente, ajungând să descoperim aproape toate varietățile de blaturi și de topping-uri care există, fără îndoială, mai sunt câteva aspecte despre pizza pe care încă nu le știm. Despre ce este vorba? Ei bine, în rândurile de mai jos, am demascat principalele mituri despre pizza care au circulat de-a lungul timpului.