Telefon comenzi 0374 xx 9866 0374 xx yumm sau COMANDĂ ONLINE
Livrare in
Falticeni
*vezi aria de livrare
disponibila

Politica de livrare si retur

Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L prin intermediul acestui site web.

Comanda
Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L
Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. 

Modalitati de plata 
PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:

  1. Ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea comenzii.
  2. Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

  • siguranta
  • comoditate si usurinta in procesul de comanda
  • puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet
  • nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L foloseste platforma securizata Mobilpay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobilpay.ro. PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul
Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2).

Apoi apasati 'Pasul urmator'.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

Livrarea comenzilor
Livrarea comenzilor se face prin curierii nostrii, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

Costul transportului
Costul transportului este 0 lei in zonele agreate de PIZZA & KEBAB POPEYE S.R.L.

Timpul de livrare
Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 30-50 minute de la confirmarea comenzii, in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-2 ore lucratoare.

Programul de livrare
Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 10:00-21:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

Dreptul de returnare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar beneficiarilor persoane fizice, beneficiarii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoanele fizice.

Reclamatii 
Pentru orice reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari www.pizzapopeye.ro va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] sau sa completati formularul tipizat de pe acest site web.