Telefon comenzi 0374 xx 9866 0374 xx yumm sau COMANDĂ ONLINE
Livrare in
Falticeni
*vezi aria de livrare
disponibila

Lăsați-vă ispitiți de aromele surprinzătoare și gustoase de la Popeye pizza&kebab

La Popeye pizza&kebab, avem o echipă profesionistă, pentru a vă satisface cel mai bine comenzile de pizza, kebab, salate, burger și nu numai. Produse preparate zilnic de către bucătarul nostru, utilizând o metodă tradițională cu ingrediente atent alese pentru calitatea lor și depozitate în conformitate cu standardele de conservare.

Mult mai bună decât la un restaurant, pizza de la Popeye este aroma unei adevărate pizza gătită de bucătar, dar servită acasă. Vă invităm să descoperiți acest nou concept Popeye pizza&kebab care este deja foarte popular în Fălticeni. 

Poyeye pizza&kebab oferă o gamă largă de pizza, kebab, shaorma, dar și burgeri, salate pregătite cu grijă folosind produse proaspete de calitate. Există ceva pentru toate gusturile și dorințele, de la cele mai clasice rețete până la cele mai originale, iar dacă doriți să vă completați masa, savurați unul dintre meniurile noastre: aripioare, șnițel de pui, crispy, burger sau chiar cartofi prăjiți

Calitatea este motto-ul nostru

Orice produse ai alege, la Popeye pizza&kebab acestea sunt făcute doar cu produse proaspete și excepționale. Acestea sunt livrate în cel mai scurt timp, voi doar trebuie să așteptați acasă, în ritmul propriu și vă bucurați apoi de pizza alături de cei dragi.

Întotdeauna preocupat de calitatea produselor sale, Popeye pizza&kebab a creat un concept de calitate care îndeplinește 3 criterii:

- calitatea produselor este punctul forte; Popeye pizza&kebab a avut întotdeauna principiul selectării celor mai bune produse. Mai multe livrări asigură o calitate constantă și îi permit lui Popeye să vă aducă cele mai gustoase produse acasă;

- verificăm absolut toate produsele la fiecare livrare și menținem relații regulate cu furnizorii selectați pentru a putea asigura cea mai bună calitate a produselor;

- exercităm un control atent asupra produselor noastre. Astfel, toate produsele pe care le folosim sunt livrate cu camion frigorific.

Descoperiți meniul nostru variat și comandați acum preparatele noastre

Dacă nu sunteți un mare iubitor de carne, Popeye s-a gândit și la voi cu pizza, kebab și shaorma. La Popeye pizza&kebab chiar și persoanele care sunt vegane își vor găsi fericirea.

Serviciul nostru de livrare

Echipa noastră vă oferă, de asemenea, un serviciu de livrare rapid, permițându-vă să vă bucurați de pizza fierbinte, livrată rapid, kebab și salate mereu proaspete, indiferent că este vorba de livrare la domiciliu sau la locul vostru de muncă.

Popeye pizza&kebab mâncare gustoasă și nu numai…

Bucătarul pizzeriei noastre pune toate cunoștințele la dispoziția voastră pentru a vă face să gustați o mâncare făcută cu drag și pasiune.

Popeye pizza&kebab este renumit pentru bucătăria sa excepțională și prețurile accesibile. Popeye oferă formula potrivită pentru a readuce un zâmbet portofelului, dar și sănătății. 

Mâncărurile gustoase, o calitate a produselor proaspete și texturi noi sunt mândria lui Popeye.

Nimic mai bun pentru a petrece timp cu familia sau prietenii, o zi de naștere sau chiar o întâlnire profesională. Toată lumea va găsi ceva gustos în meniul generos al lui Popeye. Deci, ce mai aștepți pentru a crea și a împărtăși amintiri de neuitat?

Lăsați un comentariu