Telefon comenzi 0374 xx 9866 0374 xx yumm sau COMANDĂ ONLINE
Livrare in
Falticeni
*vezi aria de livrare
disponibila

Popeye pizza&kebab, campioană de pizza în Fălticeni

Oriunde ne-am afla, numele nostru, onoarea noastră, istoria și valorile noastre le oferim pe masă. Apărăm cu mândrie ceea ce oferim, și știm că atunci când te naști Popeye, înțelegi rapid că viața este o provocare! Și că cele mai bune provocări încep de foarte multe ori chiar în bucătărie.

A fi Popeye  înseamnă să iubești viața cu tot ce are ea de oferit, de la cele mai fericite, până la cele mai dificile momente. Pentru noi, este întotdeauna o plăcere să vă pregătim mâncarea preferată. 

Pentru a vă bucura de cea mai bună pizza din Fălticeni, este bine să țineți cont de mai mulți factori care vă ghidează în alegerea pizzeriei, dar fără îndoială, unul dintre cele mai importante lucruri este cel care privește calitatea și gustului acesteia.

Popeye pizza&kebab vă asigură produse create în tradiția noastră pură. Când doriți să comandați pizza, nu mai stați să vă gândiți și optați pentru variantele oferite de Popeye pizza&kebab. 

Cum să comandați o pizza de la Popeye pizza&kebab?

Puteți comanda pizza cu un simplu click sau prin apel telefonic dacă doriți să obțineți mai multe informații.

 Prin „comandă” înțelegem faptul de a vi se livra produsele direct acasă sau de a veni să ridicați singuri pizza de la fața locului. Datorită site-ului nostru web, puteți găsi cu ușurință selecția noastră largă de pizza și să o alegeți pe cea care care este pe gustul vostru.

Cealalță opțiune pentru a savura o pizza delicioasă de la Popeye pizza&kebab, puteți veni direct la locul de comandă, aceasta poate fi, de asemenea, oportunitatea de a cunoaște echipa noastră de bucătari. 

Vă vom sfătui astfel încât să găsiți pizza care să se potrivească perfect gusturilor voastre, dar, atenție: nu noi suntem cei care vom alege pentru voi, ci vă lăsăm pe voi să descoperiți produsele în funcție de preferințele voastre.

Atunci când alegeți o pizza, țineți cont de diferitele produse pe care pizzeria le folosește (la Popeye pizza&kebab acestea sunt mereu proaspete). 

Prin varietatea de opțiuni pe care vi le punem la dispoziție, veți găsi fără ezitare pizza făcută pentru orice gust. Știm că este adesea dificil să alegem între o pizza cu brânză și o pizza cu ton. Însă, cu 25 de rețete de pizza diferite, veți avea ocazia să descoperiți noi gusturi de fiecare dată.

Veți găsi printre diferitele noastre propuneri, faimoasele așa-numite pizza clasice pe care le stăpânim la perfecțiune. De asemenea, vă oferim și celelalte produse renumite: kebab, shaorma, burger, salate sau diferite meniuri (de aripioare, șnițel sau crispy) acestea sunt cele care ne-au făcut cea mai bună reputație.

Când te gândești la o pizza, pizza Popeye cu siguranță îți vine acum direct în minte. Cu pizza noastră generoasă și delicioasă, nu puteți fi dezamăgiți.

Ne puteți contacta telefonic sau prin site-ul nostru pizzapopeye.ro, unde aveți posibilitatea să puteți descoperi toate produsele pe care le gătim cu drag pentru voi.

Este o onoare să vi le pregătim, o plăcere să vă vedem zâmbind și o mare bucurie să vă vedem revenind.

Lăsați un comentariu